De Golf in Zaken Courant

Vandaag is een belangrijke dag voor de Golf in Zaken Courant, want er gaan drie nieuwe edities van de krant naar de drukker. De Golf in Zaken Courant is een krant die zich richt op de zakelijke kant van de golfwereld en verschijnt met regelmaat in verschillende regio's van Nederland.

Deze drie nieuwe edities zullen worden gedrukt in een oplage van 10.000 kranten en zullen strategisch worden verspreid in de desbetreffende regio's. Dit betekent dat golfers de krant kunnen vinden op golfbanen en clubs, sportclubs en diverse openbare sponsoren. De Golf in Zaken Courant heeft als doel om golfers en ondernemers met elkaar te verbinden en op de hoogte te houden van zakelijk nieuws en ontwikkelingen in de golfwereld.

De eerste drie regio's waarin de nieuwe edities zullen verschijnen, zijn Den Haag, De Bollenstreek en Zuidoost-Brabant. Dit zijn regio's waar veel golfers actief zijn en waar veel bedrijvigheid plaatsvindt. Door de krant hier te verspreiden, hoopt de Golf in Zaken Courant een breder publiek te bereiken en meer mensen te interesseren voor de zakelijke kant van de golfwereld.

© 2023 PressTige Media | Eindhovenseweg 33, 5582HN Waalre | 040-3033750